JK Portalen

JKportalen er utviklet for Partnere av Jobbkretser, og er det viktigste verktøyet for håndtering av utleide medarbeidere. I portalen vil du ha oversikt over alle tidligere og eksisterende kunder, medarbeidere og oppdrag. Følg med på utviklingen av utleid arbeidskraft i ditt bemanningsbyrå, og få en oversikt over utstedt faktura og partneravregning.

I dette kurset vil du lære hvordan du kan navigere deg i systemet, legge inn, og finne frem til viktig informasjon. Vi vil ha en nøye gjennomgang av hvordan du kan lese og tolke partneravregningen. I tillegg vil du få tips og triks til hvordan du kan bruke systemet på en smart og effektiv måte.

Kurset passer for: Partnere av Jobbkretser

Tid: X timer

Avsluttende test: JA

Kurset passer for: Partnere av Jobbkretser

Tid: X timer

Avsluttende test: JA

Hva lærer du?

Etter gjennomført kurs skal du ha gått igjennom følgende punkter:

  • Hvordan registrere kunder, medarbeidere og oppdrag 
  • Hvordan lese partneravregning 
  • Hvordan finne faktura
  • Hvordan finne frem til viktig informasjon

Ta kurset

Ønsker du å ta kurset må du logge deg inn på våre kurssider. Klikk på knappen under for å komme til innloggingssiden.

keyboard_arrow_up