Bemanning fra A til Å

Har du en drøm om å starte et bemanningsbyrå, eller er du i gang, men sliter med å sette deg inn i gjeldende lover og regler? Eller kanskje du allerede er godt etablert i bransjen, men ønsker å øke kunnskapsnivået til deg selv eller dine kolleger. Da passer dette kurset perfekt for deg!

Dette kurset er laget for alle som ønsker å lære noe om bemanning, uavhengig av forkunnskaper eller hvor de jobber. Vi tar deg gjennom det viktigste du trenger å vite for å komme i gang med driften av ditt bemanningsbyrå. Du vil bli kjent med de gjeldende lovene og prinsippene som gjelder for utleid arbeidskraft, og hvem som har ansvar for at de ulike kravene innfris.

Kurset passer for: Alle i bemanningsbransjen

Tid: X timer

Avsluttende test: JA

Kurset passer for: Alle i bemanningsbransjen

Tid: X timer

Avsluttende test: JA

Hva lærer du?

Etter gjennomført kurs skal du ha gått igjennom følgende punkter:

  • Vikarbyrådirektivet
  • Arbeidsmiljøloven
  • Internkontrollforskriften
  • Bemanningsprosessen
  • Forventningsavklaring
  • Lønn/pris på dine medarbeidere

Ta kurset

Ønsker du å ta kurset må du logge deg inn på våre kurssider. Klikk på knappen under for å komme til innloggingssiden.

keyboard_arrow_up