Rutiner og ansvarsfordeling

Klare rutiner og tydelig ansvarsfordeling er viktig for å sikre effektiviteten og kvaliteten i arbeidsprosessen. En gjennomgang av rutinen til Jobbkretser skal sikre et godt samarbeid og sørge for at du som Partner til enhver tid vet hva som kreves av deg i de ulike delprosessene for å bidra til en god arbeidsflyt. 

I dette kurset vil vi ta en gjennomgang av rutiner og ansvarsfordeling tilhørende alle kjerneprosesser og delprosesser. Vi vil ta en grundig gjennomgang av våre rutiner og hva vi forventer av deg som Partner, og hva du kan forvente av oss. I tillegg vil vi gå gjennom hva som skiller ordinær og utvidet supportavtale, og når det vil påløpe ekstrakostnader.

Kurset passer for: Jobbkretser sine bemanningspartnere

Tid: X timer

Avsluttende test: JA

Kurset passer for: Jobbkretser sine bemanningspartnere

Tid: X timer

Avsluttende test: JA

Hva lærer du?

Etter gjennomført kurs skal du ha gått igjennom følgende punkter:

  • Hvem intervjuer kandidatene
  • Hvem utfører referansesjekkene
  • Hvem registrerer et oppdrag 
  • Hvem fører timelister
  • Hva er inkludert i ordinær supportavtale
  • Når påløper ekstrakostnader

Ta kurset

Ønsker du å ta kurset må du logge deg inn på våre kurssider. Klikk på knappen under for å komme til innloggingssiden.

keyboard_arrow_up