Grunnleggende Bemanning

Bemanningsbransjen er i dag regulert av en rekke lover og regler, som til tider både kan virke uoversiktlig og komplekst. Hvor mye skal medarbeiderne tjene? Hvilke tillegg har de krav på? Hvor lenge får de lov til å jobbe, og hvordan kan vi sørge for at arbeidstakers helse-, miljø- og sikkerhet blir ivaretatt?

I dette kurset vil du lære deg det viktigste du trenger å vite for å komme i gang med driften av ditt bemanningsbyrå. Du vil bli kjent med de gjeldende lovene og prinsippene som gjelder for utleid arbeidskraft, og hvem som har ansvar for at de ulike kravene innfris.

Kurset passer for: Jobbkretser sine bemanningspartnere

Tid: X timer

Avsluttende test: JA

Kurset passer for: Jobbkretser sine bemanningspartnere

Tid: X timer

Avsluttende test: JA

Hva lærer du?

Etter gjennomført kurs skal du ha gått igjennom følgende punkter:

  • Vikarbyrådirektivet
  • AML
  • Internforskriften
  • Bemanningsprosessen
  • Forventningsavklaring
  • Lønn/pris på dine medarbeidere

Ta kurset

Ønsker du å ta kurset må du logge deg inn på våre kurssider. Klikk på knappen under for å komme til innloggingssiden.