Ansvarsfordeling

En tydelig ansvarsfordeling er gjerne avgjørende for en vellykket gjennomføring, og et godt samarbeid. Hvem har ansvar for å påse at kandidatprofilen er tilstrekkelig utfylt, og hva er konsekvensen av at timelisten ikke blir godkjent innen fristen? En uklar rolleforståelse er ofte den underliggende årsaken til en rekke utfordringer, og skaper frustrasjon for alle parter.

I dette kurset vil vi tydeliggjøre ansvarsfordelingen mellom Partner og Jobbkretser. Vi vil ta en grundig gjennomgang av hva vi forventer av deg som Partner, og hva du kan forvente av oss. I tillegg vil vi gå gjennom hva som skiller ordinær og utvidet supportavtalen, og når vil det påløpe ekstrakostnader.

Kurset passer for: Jobbkretser sine bemanningspartnere

Tid: X timer

Avsluttende test: JA

Kurset passer for: Jobbkretser sine bemanningspartnere

Tid: X timer

Avsluttende test: JA

Hva lærer du?

Etter gjennomført kurs skal du ha gått igjennom følgende punkter:

  • Hvem intervjuer kandidatene
  • Hvem utfører referansesjekkene
  • Hvem registrerer et oppdrag 
  • Hvem fører timelister
  • Hva er inkludert i ordinær supportavtale
  • Når påløper ekstrakostnader

Ta kurset

Ønsker du å ta kurset må du logge deg inn på våre kurssider. Klikk på knappen under for å komme til innloggingssiden.